13.10.2013 14:16
Są naprawdę bardzo smaczne, szczególnie marynowane w occie, ale też w sosie i zupie smakuja wybornie. Lubie też smażone w cieście naleśnikowym całe kapelusiki. Ale jak nie znasz się dobrze na grzybach, to nie ryzykuj Inko..
Pozdrawiam serdecznie !
14.10.2013 19:12
Sądzę,że mógłbym je pomylić z jakimiś grzybami niejadalnymi...
15.10.2013 12:05
Ja bym pomyliła, to więcej, niż pewne :)
Gromadka opieńków wśród igliwia i zieleni, ślicznie! :)
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!
Zaloguj sięZdjęcie wykonane: | 11.10.2013, 16:12 |
Aparatem | Canon, PowerShot SX40 HS |
Przesłane | 11.10.2013 19:14 |
Szerokość | 1400px |
Wysokość | 1050px |
Producent | Canon |
Model | PowerShot SX40 HS |
Data zrobienia zdjęcia | 11.10.2013, 16:12 |
13.10.2013 13:31
Często te grzybki spotykam w lesie,ale nie mam odwagi skosztować,dlatego nie zbieram.