21.08.2008 04:03
konfitury z jezyn dopiero sie gotuja :)
osobiscie lubie konfitury do deserow i do kaszki mammy na mleku na gesto. Do miesa uzywam raczej powidla sliwkowe :)
21.08.2008 21:34
I znowu kusi, a mnie ślinka cieknie.
23.08.2008 11:09
Az Ci zazdroszcze. Ostatnie konfitury ktore ja robilam z jezyn zebranych podczas wypadu na klimczok to byl wrzesien 1989 roku. Boze, jaki to szmat czasu...:)
Cieplutko pozdr. i zycze SMACZNEGO! :)
24.08.2008 15:52
jak ja lubię takie słodkości...
28.08.2008 22:42
Aniu - Poranna Roso ! Zdaje się, że Alicjaszrednicka miała na myśli robaczki, mówiąc " mięsko ". Ale z robaczkami bywają maliny, jeżyny raczej nie.
A co z pestkami ? Nie przeszkadzają w konsumpcji ?
29.08.2008 05:56
....dla pewnosci nie jem w piatki :))))
Pestki nie przeszkadzaja mi, winogrona tez czasami maja pestki a mimo to sa smaczne, a malinek nic nie zastapi.... najwyzej bede miala ogrodek w brzuszku :)
29.08.2008 06:00
.... a przy okazji nabralam ochoty na miesko i biala kielbaske wsloikach .... no i juz jest i kielbaska i szyneczka i .... pieczone zeberka pozbawione kosci :) ... teraz zrobie jeszcze golonke w sloikach :)))) - takze bez kosci :))))
22.03.2009 08:42
Ja mieszam żurawiny z miodem i do słoja.
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!
Zaloguj sięZdjęcie wykonane: | 19.08.2008, 22:49 |
Aparatem | Pentax, Optio S6 |
Przesłane | 20.08.2008 05:48 |
Szerokość | 1280px |
Wysokość | 960px |
Producent | Pentax |
Model | Optio S6 |
Data zrobienia zdjęcia | 19.08.2008, 22:49 |
20.08.2008 11:07
mniamusne :)